Υπηρεσίες E – systima / Μαθήματα ιδιωτικών κολλεγίων

Στο φροντιστήριο μας υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων και σε όσους φοιτούν σε Ιδιωτικά Κολλέγια. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε  για τις παραδόσεις και για το κόστος.

Το υψηλό επίπεδο των καθηγητών μας μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε κάθε σας στόχο όσο δύσκολος και αν είναι αυτός.

Σκοπός δικός μας αλλά και του άρτια καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού μας η πλήρης κατανόηση του γνωστικού σας αντικειμένου.

Φοιτητικά μαθήματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Στον Χώρο και τον Χρόνο που σας εξυπηρετεί

Πως γίνεται το μάθημα

Γνωρίζουμε πως το να είσαι φοιτητής δεν είναι εύκολο. Άλλοι σπουδάζουν σε πόλεις μακριά απο το σπίτι και άλλοι ταυτόχρονα με την σχολή εργάζονται για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής. Πολλές φορές δε συμβαίνουν και τα δύο.

Το E-Systima σέβεται τις ιδιατερότητες της φοιτητικής ζωής και φροντίζει να προσφέρει στον φοιτητή ευέλικτους τρόπους διδασκαλίας που να προσαρμόζονται στο ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμά του.

Προσφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις στους πελάτες μας ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σχολής τους πραγματοποιώντας ιδιαίτερα μαθήματα στον χρόνο που τους εξυπηρετεί είτε στον χώρο μας είτε μέσω internet με την εφαρμογή που σας βολέυει.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πάντοτε με σεβασμό στο ήδη βεβαρυμένο ωράριο του φοιτητή. Είτε στον χώρο μας είτε μέσω internet ο φοιτητής μπορεί να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Γιατί εμάς

  • Μοντέρνοι χώροι διδασκαλίας
  • Μαθήματα μέσω internet (Skype, Facebook Messenger, Viber)
  • Ειδικευμένοι καθηγητές για κάθε ενότητα
  • Προσιτές τιμές χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Ειδικευμένο προσωπικό στη διάθεση του φοιτητή

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση γύρω από τις υπηρεσίες μας

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ